Guide til Borgerservice i Hjørring Kommune – Adresser, Åbningstider og Kontaktoplysninger

Hvis du bor i Hjørring Kommune og har brug for hjælp fra borgerservice, er du kommet til det rigtige sted. Her finder du en omfattende guide til borgerservice i Hjørring Kommune, inklusive relevante adresser, åbningstider og kontaktoplysninger.

Borgerservice i Sindal

Borgerservice i Sindal er et vigtigt sted for borgerne i Hjørring Kommune. Her kan du få hjælp til en bred vifte af services såsom ansøgninger om pas, kørekort og personregistret. Adressen til borgerservice i Sindal er:

Sindal Kommune

Torvet 1

9870 Sindal

Åbningstiderne for borgerservice i Sindal er:

 • Mandag: 09:00 – 15:00
 • Tirsdag: 09:00 – 15:00
 • Onsdag: 09:00 – 15:00
 • Torsdag: 09:00 – 17:00
 • Fredag: 09:00 – 13:00

Telefonnummeret til borgerservice i Sindal er98 92 82 82.

Borgerservice i Hirtshals

Hvis du bor i Hirtshals kan du også få hjælp fra borgerservice. De tilbyder mange af de samme services som borgerservice i Sindal, og adressen er:

Hirtshals Kommune

Kirkevej 3

9850 Hirtshals

Åbningstiderne for borgerservice i Hirtshals er:

 • Mandag: 09:00 – 15:00
 • Tirsdag: 09:00 – 15:00
 • Onsdag: 09:00 – 17:00
 • Torsdag: 09:00 – 15:00
 • Fredag: 09:00 – 13:00

Telefonnummeret til borgerservice i Hirtshals er98 94 11 88.

Borgerservice i Hjørring

Endelig har vi borgerservice i Hjørring, som er administrativt centrum for Hjørring Kommune. Adressen til borgerservice i Hjørring er:

Hjørring Kommune

Vendelbogade 7

9800 Hjørring

Åbningstiderne for borgerservice i Hjørring er:

 • Mandag: 10:00 – 17:00
 • Tirsdag: 10:00 – 15:00
 • Onsdag: 10:00 – 15:00
 • Torsdag: 10:00 – 17:00
 • Fredag: 10:00 – 13:00

Telefonnummeret til borgerservice i Hjørring er99 66 22 44.

Som du kan se, er der flere muligheder for at få den nødvendige hjælp i borgerservice i Hjørring Kommune. Uanset om du har brug for hjælp til offentlige services, information eller vejledning, kan du finde det hos borgerservice i enten Sindal, Hirtshals eller Hjørring. Husk at tjekke åbningstiderne, inden du besøger borgerservice, så du undgår at komme på et uegnet tidspunkt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kontakter jeg borgerservice i Sindal?

Du kan kontakte borgerservice i Sindal ved at ringe til [indsæt telefonnummer]. Borgerservice i Sindal er tilgængelig for at hjælpe borgere med forskellige administrative og juridiske spørgsmål.

Hvad er åbningstiderne for borgerservice i Hjørring?

Borgerservice i Hjørring har åbent [indsæt åbningstider]. Det er vigtigt at kende åbningstiderne for borgerservice i Hjørring for at kunne planlægge besøget.

Hvordan kontakter jeg borgerservice i Hirtshals?

Du kan kontakte borgerservice i Hirtshals ved at ringe til [indsæt telefonnummer]. Borgerservice i Hirtshals kan hjælpe dig med forskellige behov og spørgsmål angående dit borgerskab.

Hvad er åbningstiderne for borgerservice i Hirtshals?

Borgerservice i Hirtshals har åbent [indsæt åbningstider]. Vær opmærksom på åbningstiderne for borgerservice i Hirtshals for at sikre dig, at du kan få den hjælp, du har brug for.

Hvordan kan jeg bruge Borger.dk i Hjørring?

Du kan bruge Borger.dk for at få adgang til en bred vifte af online borgerserviceydelser i Hjørring. Borger.dk er en praktisk platform, der gør det nemt for dig at løse forskellige administrative opgaver online.

Hvordan kan jeg kontakte borgerservice i Hjørring?

Du kan kontakte borgerservice i Hjørring ved at ringe til [indsæt telefonnummer]. Borgerservice i Hjørring er tilgængelig for at hjælpe borgere med deres spørgsmål og behov.

Hvad er telefonnummeret til borgerservice i Hjørring?

Telefonnummeret til borgerservice i Hjørring er [indsæt telefonnummer]. Hvis du har brug for at kontakte borgerservice i Hjørring, er det vigtigt at have deres telefonnummer ved hånden.

Hvordan kan jeg kontakte borgerservice i Sindal?

Du kan kontakte borgerservice i Sindal ved at ringe til [indsæt telefonnummer]. Borgerservice i Sindal er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med forskellige borgerrelaterede anliggender.

Er der en borgerservice i Hirtshals?

Ja, der findes en borgerservice i Hirtshals, hvor du kan få hjælp til forskellige spørgsmål og behov som borger. Borgerservice i Hirtshals er tilgængelig for at sikre, at borgerne får den nødvendige hjælp og information.

Er der en borgerservice i Hjørring kommune?

Ja, der findes en borgerservice i Hjørring kommune, der er dedikeret til at hjælpe borgerne med forskellige administrative og juridiske spørgsmål. Borgerservice i Hjørring kommune er tilgængelig for at sikre borgeres trivsel og behov.

Artiklen Guide til Borgerservice i Hjørring Kommune – Adresser, Åbningstider og Kontaktoplysninger har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 7 anmeldelser